Servicevilkår

Velkommen til Artguide.dk. ArtGuideDenmark er en udstillingsportal for danske billedkunstnere og kunsthåndværkere. Det er helt gratis at oprette en profil på ArtGuideDenmark, hvor du kan uploade og dele dine kunstværker.

Ved at kontakte os kan du få din gratis profil opgraderet til en Premium profil for kun 350 kr. incl. moms pr. år, der giver dig ekstra fordele:

  • Speciel markedsføring af din profil på ArtGuideDenmark under Premium profiler
  • Dit eget Artguide link såsom www.artguide.dk/agnetebrittasius
  • Evt. hjælp til løbende opdatering af din profil (herunder tekst og billeder) ved fremsendelse af indhold
  • Støtte drift og videreudvikling af portalen – Communitiet takker dig

Ophavsretten til ArtGuideDenmark tilhører Cumedin ApS, Nibevej 306, 9200 Aalborg SV, Danmark, Tel.: +45 30 426384, Email: info@artplayer.com, CVR: 26369460.

Ophavsretten til de indlæste kunstværker tilhører ophavsmændene. De i ArtGuideDenmark indlæste kunstværker må alene anvendes til følgende:

  • Visning på skærme opstillet på private eller offentlige steder
  • Udprintning på papir i op til to eksemplarer til brugernes eget private brug

Enhver anden form for anvendelse uden konkret aftale, herunder især elektronisk eller anden form for kopiering uanset medie eller formål (herunder undervisningsbrug), og uanset om der er tale om kommerciel eller ikke kommerciel anvendelse, er forbudt. Overtrædelse af ovennævnte vilkår indebærer en ophavsretskrænkelse, som medfører krav om erstatning og straf efter ophavsretslovens regler.

ArtGuideDenmark accepterer ikke injurierende, racistisk, diskriminerende, pornografisk eller på anden måde stødende indhold eller indhold af reklamemæssig karakter. ArtGuideDenmark forbeholder sig ret til at redigere eller slette indhold, der skønnes at være i strid med dansk lovgivning eller disse betingelser. ArtGuideDenmark kan desuden slette dig som bruger og blokere din IP-adresse, hvis ArtGuideDenmark har mistanke om, at du handler i strid med disse betingelser.

Tilføjer du kunstværker, hvis rettigheder ikke tilhører dig, skal du have tilladelse fra disse rettighedshavere, før du må tilføje værkerne på ArtGuideDenmark.

Det er ikke tilladt at oprette en profil, der kan forbindes med en anden person eller virksomhed. Ligeledes er det ikke tilladt at oplyse andres e-mail adresser, adresser, telefonnumre eller anden form for kontaktinformation.

ArtGuideDenmark forbeholder sig retten til at vise annoncer overalt på portalen, hvor vi finder det relevant. E-mail annoncer sendes kun ud i forbindelse med nyhedsbreve o.lign. E-mail adresser videregives ikke til 3. part uden dit aktive samtykke.